Małgorzata D.
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 18:29 Temat postu: |
|
|
Nasz faworyt Jerzy R. wpadł na kolejny szatański pomysł. Uznał, ze trzeba mnie postraszyć, nieco po komisariatach powłóczyć. Nieco się pomylił, bo jedynie uśmiałam się z takich działań staruszka. Wymyślił sobie mianowicie, ze zezna na komendzie, ze ja mogę mieć coś wspólnego z faktem zniszczenia mu drzwi do mieszkania. Ktoś był uprzejmy zdemolować mu drzwi, a dziadek uznał, ze ani chybi ja miałam z tym coś wspólnego. No i wezwali mnie na spowiedź. Ciekawe co jeszcze Jurkowi do głowy przyjdzie? Chyba muszę rozgłosić tę metodę działania dzielnego Jerzyka, niech jego zwolennicy wiedzą, co ich czeka, jak się zdecydują stanąć po innej niż Jurek stronie. A swoją drogą, wychodzi na to, ze ktoś go ma dosyć, skoro uciekł się do takiego czynu. Brzydzę się takimi metodami, ale z drugiej strony nie dziwie się, ze komuś nerwy puściły. A może ja zeznam, że za włamaniami do mojej piwnicy z kolei Jurek stoi??? Jaki śmieszny mały człowieczek, zal mi go. _________________ Pozdrawiam tych, którym zależy na spółdzielni |
|
Małgorzata D.
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 00:43 Temat postu: |
|
|
No wykombinował se dzieciak Jurek, ciekawam co jeszcze mnie czeka...A na pustyni - ma Pan racje Zbigniewie, wykluczone, dodam bezludna wyspę - tez wykluczone. A swoją drogą, skoro takie pomysły mu sie lęgną w tej łepetynie siwej, to chyba oznaka, że działa juz bez białych rękawiczek, juz przestaje sie wyreczać Maskotka i jej podobnymi. Musiał sam pójść na komende i sam se wymyslił co wymyslił i jeszcze sie pod tym podpisał z imienia i nazwiska. _________________ Pozdrawiam tych, którym zależy na spółdzielni |
|
Małgorzata D.
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 22:42 Temat postu: |
|
|
Ciekawostka przyrodnicza: dowiedziałam się pocztą pantoflową, że Gniazdo Piratów dostało wymówienie. Co za idiotyzm. Klient płaci regularnie, , knajpa przyjazna, burd nie ma...Ciekawe kto za to zapłaci!!! Wieść gminna niesie, że klub osiedlowy ma powstać. Pytam kto go sfinansuje, z czego??? Na remonty brakuje, a komuś po głowie klub chodzi. Kto będzie z niego korzystał??? Grono klubowiczów - z całym szacunkiem - emerytów??? Za darmochę??? Ktoś chyba nie wie co czyni. Oby była to tylko plotka _________________ Pozdrawiam tych, którym zależy na spółdzielni |
|