|
Wirtualne - "Przedwiośnie" - Stacja Słodowiec Nieoficjalne forum dyskusyjne Nauczycielskiej, własnościowej Spóldzielni Mieszkaniowej na Bielanach w Warszawie.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Małgorzata D.
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 22:16 Temat postu: |
|
|
ano wyjaśniliśmy sobie z Marcinkiem to i owo, grunt to obecność na zebraniu, tam może uda się zewrzeć szeregi i rozliczyć tych, co nas w bambuko robią; a swoja droga Marcinek, chudziutko sie przedstawiłeś, ha, ha, ha _________________ Pozdrawiam tych, którym zależy na spółdzielni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 22:16 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 23:00 Temat postu: Re: temat postu |
|
|
| Marcinek napisał: |
w maliny ? a to ciekawe...
Marcinek |
Maliny to takie owoce, różowe. Rosną na krzakach ...
Wyjaśnię Ci o jakie maliny chodzi Małgorzacie. Pytałeś mnie czy możesz użyć aliasów. Nie odpowiedziałem ci bo nic o tobie nie wiem. Ty jednak samowolnie kupiłeś domenę i przekierowałeś ją na adres forum. Wolno ci ! ale podawanie tej domeny w ulotkach jako namiaru na forum to już poważne nadużycie. A wkręciłeś w to nieświadomych ludzi. W ten sposób daleko nie zajedziesz. Jeszcze nie zaistniałeś, a już podejmujesz działania mocno dyskusyjne.
Zachowujesz się arbitralnie i samowolnie. Piszesz ze jesteś informatykiem ale nie widzisz potrzeby wyjaśnienia innym dlaczego uważasz ze nowa domena jest nieodzowna dla tego forum. Bo TAK ? to trochę za mało.
Rozumiem, że jesteś właścicielem tej domeny? Jeżeli tak jest i masz szczere intencje to proszę o podanie wszystkich parametrów dostępu do niej. W innym przypadku tracisz wiarygodność. Chyba jako informatyk masz świadomość czemu mogą służyć praktyki, które zastosowałeś ...
Potrzebujemy młodych ludzi jak wody ale nie w ten sposób, człowieku nie w ten sposob ...
Ostatnio zmieniony przez administrator dnia Sro Cze 17, 2009 23:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 23:46 Temat postu: |
|
|
| Serreli napisał: | | Ja wszystko rozumiem jednak .... Każdy potrzebuje czasu aby się z nim zapoznać. Pan Krzysztof Sikorski dopiero wszedł na to stanowisko wiec dajmy mu szanse sie zaprezentować, a nie od razu ucinać mu nogi. |
Mówisz, że wszystko rozumiesz ! Że trzeba dać czas i szansę ... Pięknie!
Ale daj mi choć jeden powód dla którego mielibyśmy dać szansę właśnie temu panu. Bo teoretycznie masz racje, szanse można dać ale komuś kto rokuje cokolwiek. Jeżeli człowiek wie, że nic nie wie o spółdzielczości, pcha się do rządzenia w spółdzielczości i krzyczy na dzień dobry taką kasę jakby był doświadczonym ekspertem w temacie to oznacza, że ani nie jest skromny ani uczciwy.
I żeby to widzieć nie trzeba kończyć wyższych studiów.
Osobiście jestem za godziwym wynagradzaniem Zarządu i proponowane zarobki nie robią na mnie wrażenia ale takie zarobki proponuje się osobie, która jest gwarantem tego że spółdzielnia na skutek jej zarządzania odniesie korzyści współmierne do zarobków, wiedzy i zdolności jej zarządu.
To podstawowe zasady dzisiejszego świata i jeżeli tego nie rozumiesz to poczytaj książki i nie opowiadaj o dobrych intencjach i pobożnych życzeniach nowego prezesa, który posiedzi 4 lata zgarnie 1/2 miliona i powie, że się nie sprawdził bo miał wiatr w oczy, a ludzie byli nie życzliwi.
Dosyć takich darmozjadów i cwaniaczków dookoła. Jak ktoś chce się sprawdzić to za 2 tysiace złotych na okres próbny ...
Dlatego pytam członków Rady Nadzorczej którzy na niego głosowali.
Jeżeli nie jesteście sitwą to dlaczego właśnie on ...??? Bo MY ludzie z osiedla, którzy musimy sfinansować ten szwindel mamy prawo to wiedziec. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinek
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 09:53 Temat postu: Re: temat postu |
|
|
| Cytat: |
Pytałeś mnie czy możesz użyć aliasów.
Nie odpowiedziałem ci bo nic o tobie nie wiem.
|
Juz sie przedstawilem, zapraszam do odpowiedniego dzialu.
Ty jednak samowolnie kupiłeś domenę i przekierowałeś ją na adres forum. Wolno ci ! ale podawanie tej domeny w ulotkach jako namiaru na forum to już poważne nadużycie.
|
Wyjasniam - nie kupilem domeny jedynie zarejestrowalem alias... co to alias i po co alias o tym za chwile...
A wkręciłeś w to nieświadomych ludzi. W ten sposób daleko nie zajedziesz. Jeszcze nie zaistniałeś, a już podejmujesz działania mocno dyskusyjne.
|
Ja bym nazwał te dzialania jako niezbedne...
Zachowujesz się arbitralnie i samowolnie.
|
to chyba o krok za daleko wyciagniete wnioski...
Piszesz ze jesteś informatykiem ale nie widzisz potrzeby wyjaśnienia innym dlaczego uważasz ze nowa domena jest nieodzowna dla tego forum. Bo TAK ? to trochę za mało.
|
Alias to alternatywny (dodatkowy) atrakcyjny i łatwy do zapamiętania adres strony internetowej, np. www.slodowiec.prv.pl
Użytkownik po wpisaniu w przeglądarce aliasu zostaje przekierowany na wlasciwa stronę.
Alias zwiększa popularność danej strony, powoduje łatwiejsze zapamiętanie jej adresu.
Pomaga w przypadku długich, zle wyglądających adresów URL (www), pozawala skrócić je tak, że stają się przyjazne dla oka. A przede wszystkim jest darmowy i ustawienie go zajmuje 30 sekund.
Pytanie dlaczego nikt tego do tej pory nie zrobił?
Zajmuje sie tworzeniem witryn www i e-marketingiem juz ponad 10 lat, a wiec jezeli mozna cos zrobic wiecej i w dodatku za darmo to robie to Dlaczego to robie? Staram sie pomoc nam wszystkim
Rozumiem, że jesteś właścicielem tej domeny? Jeżeli tak jest i masz szczere intencje to proszę o podanie wszystkich parametrów dostępu do niej. W innym przypadku tracisz wiarygodność. Chyba jako informatyk masz świadomość czemu mogą służyć praktyki, które zastosowałeś ...
Potrzebujemy młodych ludzi jak wody ale nie w ten sposób, człowieku nie w ten sposob ... |
Niestety tu niezbedny jest tzw kredyt zaufania... nie moge podac danych do niej... wyobrazmy sobie ze mam kilka kont w Banku X podpietych w jedna calosc... czyli dostep do nich jest za pomoca jednego loginu i hasla... mysle ze juz wszyscy wiedza dlaczego te dane pozostana tylko dla mnie...
jezeli sa jakies watpliwosci to prosze smialo pytac postaram sie na wszystko odpowiedziec
pozdrawiam
Marcinek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małgorzata D.
|
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 01:37 Temat postu: |
|
|
Nie zdążyłam zapytać: dlaczego słodowiec, a nie staffa, albo gólna, albo przedwiośnie??
Nie znam sie na zawiłościach informatycznych, na niuansach aliasów itp. Myslę, że wystarczyło z Adminem porozmawiac, a wyszłoby inaczej. Osiedlowy swiat to kupa starszych ludzi, którzy nie maja dostepu do netu. Fundowanie im kolejnych adresów wprowadza chyba więcj szkody niz pozytku. Ale to moje zdanie, byc moze bładzę. _________________ Pozdrawiam tych, którym zależy na spółdzielni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weightroom
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
weightroom
|