Wirtualne - "Przedwio¶nie" - Stacja S³odowiec Nieoficjalne forum dyskusyjne Nauczycielskiej, w³asno¶ciowej Spóldzielni Mieszkaniowej na Bielanach w Warszawie.
Chcia³bym pochwaliæ firmê zawiaduj±c± naszymi kranami i rurami.
To dobry pomys³ ostatniego prezesa. Zmniejszenie obci±¿eñ spo³dzielni przez minimalizacjê zatrudnienia i automatycznie podniesienie jako¶ci us³ug.
Nie wiem jakie Wy macie do¶wiadczenia ale ja by³em zawsze sprawnie za³atwiony, a Panowie hydraulicy mili, sympatyczni i na prawdê znaj±cy sie na rzeczy. A wierzcie mi, ¿e rurologia stosowana potrafi daæ sie we znaki i byæ z³o¶liwa ......
Rzek³bym tak trzymaæ ale s³ysza³em, ¿e idzie lepsze i planuje sie w ramach dobrze pojêtej reformy poprawiæ to co jest dobre i rozwi±zaæ umowê z fachowcami !? Wiecie co¶ na ten temat?
tak, podzielam zdanie Admina, Ekoinstal jest rzeczywiscie sprawny. Mam wy³acznie dobre doswiadczenia. Pomys³ zwolnienia firmy chyba zosta³ zawieszony, bo z tego co wiem poszukiwania tañszego rozwiazania nie powiod³y sie. Oby siê ostali, moze "taliban" zajmie sie czym innym i zostawi w spokoju dobra firme. _________________ Pozdrawiam tych, którym zale¿y na spó³dzielni
Nowa w³adza szykuje siê do wykolegowania Ekoinstalu - tak donosz± Ci co bli¿ej tej w³adzy naszej/ nie naszej. Ju¿ widzê, jak wracaj± stare dobre z³odziejskie czasy, kiedy to panowie spece nie musieli siê skrupulatnie rozliczaæ z materia³ów, spó³dzielnia mia³a magazyn dosyæ kosztowny i td i tp. Trzeba temu zapobiec. Ludzie szukajcie wokó³ siebie jakich¶ rozs±dnych, bo tylko kupa co¶ da siê za³atwiæ, w pojedynkê to walka z wiatrakami. _________________ Pozdrawiam tych, którym zale¿y na spó³dzielni
W 1994 roku komitet domowy numer 1 z³o¿y³ propozycjê rezygnacji z utrzymywania w³asnych ekip remontowych w ramach oszczêdno¶ci. Mia³o to poprawiæ jako¶æ wykonywanych prac i pozwoliæ na lepsz± kontrolê przy odbiorze pracy od obcego wykonawcy. Na tym dokumencie widnieje podpis genera³a. Teraz nie pasuje Ekoinstal bo pan genera³ ma propozycje innej firmy. Niewa¿ne czy dobra obs³uga, sensowna cena za us³ugi, wa¿ne ¿e ja chcê i zmienie!To szaleñstwo nie ma koñca ale przypominam ¿e wszyscy na to pozwalamy. _________________ Marzenka
Od niepamiêtnych lat ¿o³nierze pana genera³a neguj± wszystko co by³o zrobione w tej spó³dzielni dobrze. Na dzieñ dzisiejszy jest wszystko ok. Bo zarz±d siê s³ucha, pracownicy siê s³uchaj±, oto w³a¶nie chodzi aby podporz±dkowaæ siê bez granicznie i jako¶ to leci miesi±c za miesi±cem. Panie ju¿ siê ucz± tekstów na zebranie przedstawicieli bo poparcie musi byæ. _________________ Marzenka
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Id¼ do strony 1, 2Nastêpny
Strona 1 z 2
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach