Ma³gorzata D.
Do³±czy³: 20 Lut 2009 Posty: 125 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Czw Mar 26, 2009 18:29 Temat postu: |
|
|
Nasz faworyt Jerzy R. wpad³ na kolejny szatañski pomys³. Uzna³, ze trzeba mnie postraszyæ, nieco po komisariatach pow³óczyæ. Nieco siê pomyli³, bo jedynie u¶mia³am siê z takich dzia³añ staruszka. Wymy¶li³ sobie mianowicie, ze zezna na komendzie, ze ja mogê mieæ co¶ wspólnego z faktem zniszczenia mu drzwi do mieszkania. Kto¶ by³ uprzejmy zdemolowaæ mu drzwi, a dziadek uzna³, ze ani chybi ja mia³am z tym co¶ wspólnego. No i wezwali mnie na spowied¼. Ciekawe co jeszcze Jurkowi do g³owy przyjdzie? Chyba muszê rozg³osiæ tê metodê dzia³ania dzielnego Jerzyka, niech jego zwolennicy wiedz±, co ich czeka, jak siê zdecyduj± stan±æ po innej ni¿ Jurek stronie. A swoj± drog±, wychodzi na to, ze kto¶ go ma dosyæ, skoro uciek³ siê do takiego czynu. Brzydzê siê takimi metodami, ale z drugiej strony nie dziwie siê, ze komu¶ nerwy pu¶ci³y. A mo¿e ja zeznam, ¿e za w³amaniami do mojej piwnicy z kolei Jurek stoi??? Jaki ¶mieszny ma³y cz³owieczek, zal mi go. _________________ Pozdrawiam tych, którym zale¿y na spó³dzielni |
|
Ma³gorzata D.
|
Wys³any: Pi± Mar 27, 2009 00:43 Temat postu: |
|
|
No wykombinowa³ se dzieciak Jurek, ciekawam co jeszcze mnie czeka...A na pustyni - ma Pan racje Zbigniewie, wykluczone, dodam bezludna wyspê - tez wykluczone. A swoj± drog±, skoro takie pomys³y mu sie lêgn± w tej ³epetynie siwej, to chyba oznaka, ¿e dzia³a juz bez bia³ych rêkawiczek, juz przestaje sie wyreczaæ Maskotka i jej podobnymi. Musia³ sam pój¶æ na komende i sam se wymysli³ co wymysli³ i jeszcze sie pod tym podpisa³ z imienia i nazwiska. _________________ Pozdrawiam tych, którym zale¿y na spó³dzielni |
|
Ma³gorzata D.
|
Wys³any: Sro Sty 13, 2010 22:42 Temat postu: |
|
|
Ciekawostka przyrodnicza: dowiedzia³am siê poczt± pantoflow±, ¿e Gniazdo Piratów dosta³o wymówienie. Co za idiotyzm. Klient p³aci regularnie, , knajpa przyjazna, burd nie ma...Ciekawe kto za to zap³aci!!! Wie¶æ gminna niesie, ¿e klub osiedlowy ma powstaæ. Pytam kto go sfinansuje, z czego??? Na remonty brakuje, a komu¶ po g³owie klub chodzi. Kto bêdzie z niego korzysta³??? Grono klubowiczów - z ca³ym szacunkiem - emerytów??? Za darmochê??? Kto¶ chyba nie wie co czyni. Oby by³a to tylko plotka _________________ Pozdrawiam tych, którym zale¿y na spó³dzielni |
|